0
 
Med en bildprenumeration från Matton Images kan du för ett mycket lågt pris täcka hela ditt årsbehov av bilder.

I prenumerationen ingår närmare 7 miljoner bilder varav 43 000 är skandinaviska och 100 000 är vektoriserade illustrationer i EPS-format.

Alla bilder håller en mycket hög teknisk kvalitet och är utvalda för att passa till de flesta områden för marknadsföring och design.

Antalet bilder utökas kontinuerligt.

Mycket enkelt att använda: Betala en gång och ladda ner de bilder som du behöver!


Liten - Mattons lilla bildprenumeration
300 bilder / år - 1 användare
Period Pris

Pris per månad

12 månader 4750 kr 396 kr / månad
Stor - Mattons stora bildprenumeration
25 bilder / dag - 5 användare
Period Pris

Pris per månad

6 månader 5500 kr 917 kr / månad
12 månader 9500 kr 792 kr / månad

Regler för prenumerationen
Du kan köpa en prenumeration direkt på www.matton.se om du har öppnat ett användarkonto hos Matton Images. Prenumerationen blir aktiv direkt efter avslutat köp.

Du kan även ringa och prata med vår kundtjänst 08-588 000 00 om du behöver ytterligare information eller vill göra en manuell beställning.

OBS! För att kunna göra en beställning över telefon eller e-post, så måste du ha ett användarkonto registrerat på www.matton.se

När din prenumeration har upphört, så får du fortsätta att använda de bilder som har publicerats under din prenumerationsperiod. Bilder som har laddats ner, men ej publicerats måste raderas.

Vid användning av bilder från Matton Subscription på bland annat kläder kan en tillläggslicens behöva tecknas - kontakta Matton för information.

Fullständiga licensvillkor (på engelska): Licensvillkor

Vänligen observera att Matton Images följer kontinuerligt nedladdningar av prenumerationsbilder för att säkerställa att licensvillkoren ej bryts.
Behov av många bilder, till ett lågt pris?

Mattons bildprenumerationer ger dig tillgång till ett helt bibliotek av bilder, till ett lågt pris! Vi erbjuder olika prenumerationer som kan köpas för användning i 3, 6 eller 12 månader. Att söka bilder är enkelt och du hittar allt från fotografier, foto-objekt, illustrationer med urklippsbanor och i lager till webb-grafik, clipart och Powerpointmallar. Bildkollektionerna växer kontinuerligt då vi fyller på med nya bilder varje månad.

När du har köpt en bildprenumeration kan du omedelbart börja ladda ner och använda materialet. Bilderna är royaltyfria vilket innebär att du kan använda dem så många gånger du vill, under obegränsad tid och i valfritt media, så länge du följer licensavtalet.

OBS! Nedladdade bilder som INTE publicerats måste raderas efter prenumerationstidens slut.
Besök våra andra webbsidor!

Designmaterial, konstnärsmaterial, hobbymaterial, datortillbehör, papper och kontorsmaterial:
www.mattonbutiken.se
Ta del av nyheter och specialerbjudanden från Matton!

 Bilder, typsnitt, film, musik, kartor, clipart

 Designmaterial, konst & hobby, papper, kontorsvaror

  
  Skicka