0
Matton Images nylanserar sin webbsida och presenterar flera nya sökverktyg, mars 2007
Efter att Mattons nya webbsida legat uppe under drygt ett halvår är vi nu redo att lansera en ny uppdaterad version baserad på den gånga tidens erfarenheter samt från direkt feedback av våra kunder. Resultatet är en ännu mer lättnavigerad och funktionsstark webbsida där vi också har nöjet att presentera ytterligare användbara sökverktyg och funktioner.

1. Mattons Textspace™ hittar bilder med utrymme för text. Du har nu möjlighet att söka efter bilder som är komponerade med plats för text, välj var i bilden du behöver ditt ”Textspace™” och låt sökmotorn göra resten, (tillgängligt i ”sökfilter och verktyg”).

2. Sök efter och jämför innehållet på olika CD-skivor, (tillgängligt inom sektionen ”CD-skivor” samt inom dina ljusbord).

3. Du kan snabbgranska bilder genom att föra pekaren över förstoringsglaset under varje bild inom sökresultatet.

4. Nya möjligheter att navigera och organisera bilder.

Matton fortsätter att representera de bästa Royaltyfra bildkollektionerna från hela världen. Vi uppdaterar ständigt vårt arkiv med det senaste Royaltyfria materialet för bilder, CD-skivor, typsnitt, filmklipp, ljud, kartor och clipart. Vi täcker in varje ämne och stil som du kan tänkas behöva.

>Matton Images nylanserar sin webbsida och presenterar flera nya sökverktyg, mars 2007